İTÜ İletişim Direktörlüğü ve Tanıtım Ofisi’nin düzenlediği  İTÜ Tanıtım Günleri “İlklerin Üniversitesi İTÜ ile Gelecek Sensin” temasıyla Zoom platformu üzerinden 15- 19 ŞUBAT 2021 tarihleri arasında gerçekleştirildi. İTÜ Tanıtım Günleri’ne katılan aday öğrenciler; canlı yayınlar aracılığı ile İTÜ’deki tüm programlar, araştırma projeleri, girişimcilik ekosistemi, Erasmus imkânları, sosyal ve sanatsal alanlar, üniversitenin yurt ve burs olanakları hakkında bilgi aldılar.

İTÜ Öğrenci Dekanı Prof. Dr. Lale Ergene, üniversitemizi yakından tanıma olanağı sağlayan Tanıtım Günleri’ne 18 Mart 2021 tarihinde İTÜ İletişim Direktörü Adem Dönmez’in ve yayına katılan aday öğrencilerin, “İtü’de Öğrenci Olmak” teması altındaki sorularına yanıtlar verdi ve İTÜ’de öğrenci olmanın ayrıcalıklarını katılımcılar ile paylaştı.

Çevrimiçi Tanıtım Günleri’ndeki tüm etkinlik videolarına İTÜ’nün sosyal medya hesaplarından dilediğiniz zaman ulaşabilirsiniz.