DAN 101 dersi kapsamında Psikolojik Danışma ve Rehberlik Merkezi Koordinatörü Cem Demirbaş öğrencilerimizle buluştu

by Eyyüp Kara | Kas 21, 2020
DAN 101 dersi kapsamnda İTÜ Psikolojik Danışma ve Rehberlik Merkezi Koordinatörü Cem Demirbaş 18.11.2020 tarihinde çevrimiçi olarak öğrencierimizle buluştu ve “Pandemi doneminde stress ve kaygi” konulu bilgilendirme sunumunu gerçekleştirdi.

pdrhaber

İTÜ Öğrenci Dekanlığı

hakkimizda3

Öğrenci Dekanlığı’nın varlık nedeni, İTÜ bünyesindeki tüm birimlerle işbirliği halinde öğrencilerimizin üniversite yaşamına uyum sağlamasına yönelik programlar geliştirip uygulamak, eğitim süreçlerinde karşılaşabilecekleri akademik ve idari sorunlara çözüm aramak, sosyal ve kültürel gelişimleri için gereken imkânların yaratılabilmesine destek olmaktır.