Verimli Çalışma Sunumu

by Eyyüp Kara | Oca 22, 2021
Verimli Çalışma Sunumu

6 Ocak 2021 tarihinde Dan 101 dersi kapsamında İTÜ Psikolojik Danışma ve Rehberlik Merkezi koordinatörü Cem Demirbaş öğrencilerimizle buluşarak verimli çalışma, dinleme ve not tutma ipuçlarını paylaştı. İyi bir dinleyicinin özellikleri, not tutmanın kuralları,  etkin çalışma yöntemleri, çalışırken karşılaşılabilecek sorunlar ve olası çözümleri, sınavlara hazırlanırken dikkat edilelcek noktalara vurgu yapılan sunum zaman yönetimi ile ilgili paylaşılan bilgiler ile sona erdi.

İTÜ Öğrenci Dekanlığı

hakkimizda3

Öğrenci Dekanlığı’nın varlık nedeni, İTÜ bünyesindeki tüm birimlerle işbirliği halinde öğrencilerimizin üniversite yaşamına uyum sağlamasına yönelik programlar geliştirip uygulamak, eğitim süreçlerinde karşılaşabilecekleri akademik ve idari sorunlara çözüm aramak, sosyal ve kültürel gelişimleri için gereken imkânların yaratılabilmesine destek olmaktır.